Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

(GY.I.K.)

Mivel szállítjuk házhoz  a megrendeléseket?

A megrendeléseket belföldön és külföldön egyaránt a GLS futárszolgálattal szállítjuk a megadott címre.

Mikorra várhatom a csomagot?
A szállítási határidő a megrendelés napjától számítva 2 – 3 munkanap. Ha valami nincs raktáron, és nem beszerezhető , akkor csúszhat a szállítás, de ezt minden esetben jelezzük és egyeztetünk a legjobb megoldás végett. A feladás napján egy szállításról szóló visszaigazoló email-t küldünkő részedre, amelyben tájékoztatunk, hogy a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, ami másnap fog megérkezni.

Milyen időintervallumban várhatom a csomagot?
A GLS futárszolgálat 8 – 17 óráig szállítja  a csomagokat, pontos időpontot nem tudunk meghatározni. A küldeményazonosító szám alapján Ön érdeklődhetsz a GLS Ügyfélszolgálatánál, hogy mikorra várható a kiszállítás.

Mi történik akkor, ha kézbesítéskor nem vagyok a szállítási címen?
Fontos, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben tartózkodsz (akár munkahelyi vagy otthoni cím). Sikertelen kézbesítés esetén a futár még kétszer megkísérli a kézbesítést.

A futár előzetesen telefonálni fog a szállítás időpontja miatt?
Alapesetben a futár nem hívja a címzettet a szállítás előtt, hanem csak a helyszínen.

Mi a teendő sérült csomag esetén?
Ha a csomag sérülten érkezik,  a csomag külsején észlelt sérülés, átázás miatt belső sérülésre lehet következtetni, kérjük jelezd a juhi@juhaszpeter.eu email címre. A futárnak jegyzőkönyvet kell felvennie a sérülésről. A csomagot ne vedd át, hanem irányítsd vissza hozzánk.  Rendelésed ebben az esetben rövid időn belül újból szállítjuk, természetesen, a mi költségünkön.

Hogyan tudom visszaküldeni a megrendelt terméket?

A termékek visszaküldésével és cseréjével kapcsolatban a Visszatérítési szabályzatban találsz bővebb információkat.