Barion Pixel

Csere és visszaküldés

(Visszatérítési szabályzat)

Meddig tudom kicserélni a vásárolt terméket vagy visszakérni az árát?

Terméket csak abban az esetben tudsz visszaküldeni nekünk, ha az még nem volt hordva, nem sérült, és minden címke sértetlenül rajta van, továbbá az eredeti csomagolásában van minden tartozékával együtt.

A rendelés érkezése után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ha valamilyen okból nem felel meg a termék számodra, akkor azt jelezd felénk és a terméket juttasd vissza hozzánk. Ahogy beérkezik hozzánk a hordatlan, tiszta állapotban lévő és az eredeti címkével ellátott termék, mi igény szerint kicseréljük és újat küldünk helyette vagy visszatérítjük az árát.

Hogyan működik a visszaküldés?

Ha bármilyen okból vissza szeretnéd küldeni a megvásárolt termékedet, akkor kérjük, hogy a juhi@juhaszpeter.eu email címen jelezd felénk a visszaküldésre az igényedet és mi díjmentesen futárt küldünk hozzád, aki visszaszállítja hozzánk a csomagodat. Kérjük, hogy az e-mailben az alábbi információkat add meg:

 • Neved
 • Rendelési azonosító
 • Melyik terméket szeretnéd visszaküldeni
 • Mi a csomag pontos felvételi címe
 • Telefonszámod
 • Email címed

  Kérjük, írd meg nekünk azt is, hogy miért szeretnéd visszaküldeni az adott terméket. Fontos számunkra a vásárlóink véleménye és igyekszünk minden visszajelzés alapján javítani a szolgáltatásainkat.

  A leveled alapján a GLS futárszolgálat fogja a csomagodat felvenni és visszaszállítani hozzánk a következő 2 munkanapon belül. A csomagot nem kell, hogy megcímezd, mert a futár fogja vinni rá a címkét, amely alapján be tudják azonosítani a csomagodat.

  Miután megkaptuk a visszaküldött csomagot, ellenőrizzük a termék állapotát és amennyiben az megfelelő, visszatérítjük az árát vagy igény esetén cseréljük azt. A visszatérítés a vásárláskor használt fizetési móddal egyezően történik.

  Minden visszaküldött terméknek meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:

  Minden terméket az eredeti dobozában és védőcsomagolásban (ahol ezt a csomag tartalmazta) kell visszaküldened.
  Kérjük, hogy nagyon óvatosan próbáld fel a megrendelt terméket!
  Nem tudjuk elfogadni olyan termék visszaküldését, amely már hordva volt, vagy szennyezett.

  Kihez fordulhatok a problémámmal?

  Ha bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek jelezd a +36 30 642 3224-as telefonszámon vagy a juhi@juhaszpeter.eu e-mail címen.

  Hol olvashatok bővebb információt a termékek cseréjével és visszaküldésével kapcsolatban?

  További információ az Általános Szerződési Feltételekben olvasható.